Rustbeskyttelse

LanoFilm, Norsk antirustbehandling

Vi behandler din bil med produkter fra Norske Lanofilm.

Standardbehandling: 
Vi behandler rammer, kanaler og traverser innvendig og utvendig. Plastdeksler under bilen demonteres og hele bilens underside og hjulkasser påføres LanoFilm. På standard behandling demonteres ikke plast innerskjermene, men vi går bak disse med spesielt utstyr.  Behandlingen tar ca 1,5 til 2 timer

  • Vi demonterer alle deksler under bilen
  • Understell rengjøres med trykkluft
  • Hulrom behandles med tyntflytende olje
  • Understell påføres tyktflytende olje. CP70 black

0ebcc1b0ff34712991961de6d8d7fc87_rustbehandlingpersonbil

Personbil og stasjonsvogn

Fra kr 3.700
Plusspakke 5400,-

bc29bb827a7da013a3c6656b7acad393_Understellsbehandlingpickup

Varevogn/Kassebil/Pick-up

fra kr 4.500
Plusspakke kr 6200,-

b69adc137fa1925c02835b6107b6dee1_rustbehandlingminibuss

Store biler over 3500kg (Maks egenvekt 4200kg)

Fra kr 5.700
Plusspakke kr 7400,-

Oppgitte priser er frapriser. I grunnpakken er det ikke inkludert demontering innerskjermer. Grunnpakken passer best for eldre biler uten mye deksler under eller dersom du allerede har behandlet bilen og trenger en rebehandling. Har du behandlet bilen hos oss tidligere og ikke mer enn 18mnd siden får du 30% avslag på grunnpakken. Det anbefales to grunnbehandlinger mellom hver plupsspakke.


For nyere biler og biler med mange beskyttelsesdeksler anbefaler vi alltid plusspakken.

Plusspakke

Som standardbehandling, men i tillegg demonteres innerskjermene. Dette gjøres for å rengjøre bedre, samt at vi får dekket hele området bak dekslene bedre med LanoFilm. Vi behandler også alle dører og motorrom. Vi dokumenterer tilstanden på rustangrep før behandling. Det blir tatt bilder av alle hjulbuer og vi kontrollerer innvendig i kanaler med hulromskamera. Du får en komplett tilstandsrapport som kan følge bilen frem til eneste behandling. eller eventuelt salg. 
Denne behandlingen tar 3-5 timer. 

Dette anbefales ved første behandling og er en forutsetning for å få 18md rustgaranti. 

Tillegg: kr. 1700,-
Tillegg elbil kr 2200,-

Understellsvask

Vi anbefaler å forbehandle bilen med en grundig understellsvask. Dette kan gjerne gjøres en dag eller to før selve behandlingen hvis man ikke har mulighet til å la bilen stå en hel dag. Vi vasker bilen grundig under for å fjerne mest mulig av oppsamlet sand, grus og leire som gjerne binder til seg salt. Med denne behandlingen får vi et mye bedre feste for LanoFilm -produktet og LanoFilm vil gjøre at sand og grus ikke vil få like godt feste etter behandlingen. 
Etter vask må bilen tørke 2-4timer for å sikre et best mulig resultat av behandlingen. 

Pris for denne behandlingen er 1800,- uansett type bil.  

Spyling av innvendig ramme

Vi ser stadig at biler med ramme som er noen år gamle har mye skitt, gammel understellsmasse og rust innvendig i rammene. Dette gjelder biler som har lukkede rammer. For å være sikker på at oljen kommer skikkelig i kontakt med stålet inne i ramma, tilbyr vi ekstra spyling med høytrykk. Det er ikke nødvendig å gjøre dette hver gang bilen behandles, men bør gjøres 2-3 ganger i løpet av bilens levetid. Første gang når bilen er 5-6 år gammel.

Rammespyling kan være aktuelt på f.eks. disse bilene:

Chevrolet Tahoe, Kia Sportage, Mazda PicUp, Mitsubishi L200, 300, Mitsubishi Pajero, Nissan Patrol, Nissan Terrano, Landrover (noen modeller), Toyota 4Runner, Toyota Landcruiser og Toyota HiLux.

Det kreves spesielt utstyr for å gjøre denne jobben og det går litt tid, så vi har satt en pris på 500,- ink mva i tillegg hvis dette skal gjøres.

 
 

Ved bestilling av full pakke får du et garantibevis som dokumenterer behandlingen som er gjort med bilder og tilstandsrapport. For å opprettholde rustgaranti så kreves. det rebehandling minimum hver 18. mnd.