Bilvask

Bilen din er utenom bolig, den største investeringen i de fleste privatøkonomier. Derfor er det viktig å ta godt vare på denne, slik at du sikrer en høyest mulig verdi den gangen du skal selge bilen. For å ta best mulig vare på bilen er det viktig å tenke på mer enn bare jevnlig service. Ved å holde bilen ren og pen, sikrer du at salter, asfaltstøv og andre sterke kjemikalier får tid til å ødelegge lakk og understell. I tillegg får du den gode følelsen av en skinnende ren og pen bil på kjøpet.

Vi har en splitter ny bilvaskemaskin som ble levert av verdens fremste produsente Washtec. Den nye maskinen gir oss muligheten til å levere en meget skånsom vask, samtidig som det ikke går på bekostning av resultatet.

Vi bruker hele åtte kjemikalier for å sørge for at du skal få et perfekt resultat når du vasker hos oss. Alle kjemikaliene vi bruker er Svanemerkede og dette gjør at selve vasken er skånsom for lakken på din bil, samtidig som det er skånsomt mot miljøet.

Våre vaskeprogrammer spenner fra den helt enkleste vasken til vår Delux-vask som ikke bare vasker mer på både karosseri, understell og felger, men gir deg dobbelt avfetting (salt/ asfaltfjerner), dobbelt hjulvask med børster og roterende høytrykk og to poleringer med vår beste voks. Resultatet er en skinnende ren bil med enn vannavstøtende lakk som er både blank og fin, men som også hindrer urenheter i å feste seg. 

Våre mest populære vaskeprogrammer er:

Deluxvask:                                            Kr 379,-
– Vask med høytrykk
– Børstevask
– Dobbel felgvask med børster
– Underspyling
– Dobbel avfetting
– Dobbel polering med vår premium voks

Poleringsvask:                                     Kr 299,-
– Vask med høytrykk
– Børstevask
– Felgvask med børster
– Underspyling
– Polering

Standardvask:                                      Kr 199,-
– Vask med høytrykk
– Børstevask
– Felgvask med børster
– Underspyling

Poleringsvask og standardvask kan i tillegg suppleres med avfetting for kr 50,- Regelmessig avfetting sørger for at de vanskeligste flekkene ikke får sjansen til å sette seg fast i karosseri. Spesielt på nedre del av dører og skjermer hvor man ofte opplever at lakken blir ru og vanskelig å holde ren.

I tillegg har vi følgende spesialprogram:

  • Pickupvask
    For pickup uten planlokk eller toppboks.
  • Varebilvask
    Varebiler med store stativ på taket
  • Skiboksvask
    Skiboks som stikker ut over front eller hekk.

Alle andre biler kan bruke alle vaskeprogram.

 

Nyhet!
Du kan nå kjøpe bilvask med mobilen. Last ned vår app og start vaskemaskinen uten å måtte gå ut av bilen.
Les mer om vår app her