Om oss

Circle K Stange er en lokal bensinstasjon med lang lokalhistorie i stasjonsbyen Stange. I våre lokaler har det vært drevet under flere navn, både Fina, Shell, Statoil og nå Circle K.

Vi leverer flere tjenester til lokalbefolkningen og gjester her på Stange. Vi er stolte av å ha Stanges nyeste og mest moderne bilvaskeanlegg. Vi leier også ut tilhengere og ikke minst er vi et offentlig godkjent dekkverksted.

I tillegg serverer vi varmmat, ferske boller og kaker og har en kiosk med et stort utvalg av de mest populære snacksproduktene på markedet.

Fra januar 2017 eies og drives stasjonen av Sindre Valle som også jobber som daglig leder. Sindre har ingen tidligere erfaring fra besinstasjonsdrift, men har lang erfaring med butikkdrift etter nesten 15 år i telekombransjen hvor han har drevet og eid flere butikker over store deler av landet. Han har også erfaring fra Byggmakker Skattum hvor han jobbet som innkjøper før han kjøpte Circle K Stange. Sindre har en bachelor i økonomi og ledelse fra NTNU.

Med seg som medeier har han Kristin Karset som er spesialsykepleier på Sykehuset Innlandet Sanderud.

Sammen har det et mål om å videreutvikle stasjonen og gjøre den til den foretrukne bensinstasjonen for innbyggerne i Stange og bygdene rundt.