Oljeskift

Vi tilbyr oljeskift fra kr 599,-

På tide å bytte olje på din bil? Olje er “ferskvare” og bør byttes ofte for å beskytte og smøre motoren. Oljen har i tillegg til å smøre motoren, sammen med oljefilter i oppgave å fange opp urenheter i motoren. En skitten olje vil i tillegg til å gi dårligere smøring kunne frakte urenheter tilbake til de delene som trenger smøring. Et tett oljefilter vil også gjøre det vanskeligere for oljen å gjøre den jobbe den skal.

De fleste bilmerker anbefaler å skifte olje ca hver 15000km eller en gang i året. Det å bytte olje er en billig forsikring for å spare slitasje på motor, sikre lavt drivstofforbruk og vil spare deg for større reperasjonskosnader på sikt.

Pris på olje, fra kr 125kr per liter.

Vi kan ta jobben for deg. Du betaler da kun 599,- pluss forbruk av olje og filter. Vi finner riktig olje til din bil og sørger for at du får riktig filter til din modell. Alt vi trenger er ditt registreringsnummer.

Spør oss gjerne om pristilbud på din bil.

Bestilling av time gjør du enklest ved å ringe oss på 62571520, send oss en melding på messenger, eller bruk kontaktskjema for å sende oss en melding.

Prisen forutsetter at du kjøper olje og oljefilter hos oss.

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.