Mat

Pizzameny
Hamburgermeny

Circkle K Stange har et bredt utvalg av mat og kaker.

Deilige delikatesser til kaffen.

Viste du at vi kan levere fesk winerbakst og boller til store og små anledninger?

Skal du i et kundemøte og ønsker å ta med rykende ferske bakevarer til kaffen? Eller kanskje dere ønsker å kose dere litt ekstra i lunsjen? Dersom dere forhåndsbestiller kan vi levere helt ferske og nybakte kaker og boller.

Vi har våre kjente boller som har vunnet flere tester som Norges beste boller, nydelige winerbrød, winerboller med vaniljekrem, croisant, vafler og mye annet godt.

For å bestille kan du ringe oss på 62 57 15 20. For hvetebakst trenger vi et par timers leveringstid. For winerbakst kan vi produsere rykende ferskt på en halvtime.

Vi har et stort utvalg av mat. Alt i fra pizza til hamburgere og pølser.

Prøv gjerne vår spesialitet One Shot. Det er nydelig italiensk is og yoghurtis i mange smaksvarianter.

Vi er alle nye!

Våre hamburgere er satt sammen av de aller beste ingredienser som harmonerer og skaper det perfekte resultatet. Saftige burgere, smakfullt Brioche hamburgerbrød, sprøstekt bacon og Engelsk Cheddar. Burgeren er smaksatt med gode dressinger og gode friske grønnsaker. Og alt er stort sett nytt – det eneste vi ikke har gjort noe med er tomatene!

Hvilken av oss vil du ha?

Landingside_256x164_hamburger

Hamburger

Klassisk velsmakende og saftig hamburger, laget på 100 % rent norsk storfekjøtt. Serveres med klassisk hamburgerdressing, velkjent og smakfull.

Landingside_256x164_superburger

Superburger

Vår superburger lages også av 100 % rent norsk storfekjøtt og serveres med sausene Sweet Hickory BBQ sauce og Chilimayo. I tillegg til disse gode sausene serveres Superburger også med med bacon og Engelsk Cheddar. En grov og saftig burger med de beste smakene.

Landingside_256x164_dobbelburger

Dobbel burger

Klassisk velsmakende og saftig hamburger, laget på 100 % rent norsk storfekjøtt. Toppes med bacon og Engelsk cheddar.

Landingside_256x164_kyllingburger

Kyllingburger

En saftig og crispy kyllingburger med Jarlsbergost for deg som er glad i hvitt kjøtt eller helt enkelt ønsker å prøve noe nytt. Kyllingburgeren serveres med rømmedressing og sweet chilisaus- en perfekt smakskombinasjon.

Landingside_256x164_vegetarburger

Vegetarburger

Vår nye Quorn vegetarburger har smak, utseende og tekstur av kjøtt. Et saftig og velsmakende produkt! Quorn vegetarburger er laget av mycoprotein, en ernæringsmessig sunn proteinkilde som er kjøttfri og har naturlig innhold av fett i tillegg til høyt fiberinnhold.

Landingside_256x164_fiskeburger

Lofoten Fiskeburger

Lofoten fiskeburger er en grov fiskeburger med hele 86 % fisk. Laget av fersk, renskåret filet av torsk og hyse av beste kvalitet. Lofoten bruker bare naturlige ingredienser som helmelk, meierismør og fersk løk i tillegg til fiskefilet.