LanoFilm understellsbehandling.

Det er nå det er lurt å behandle din bil med LanoFilm understellsbehandling.
LanoFilm er et lanolinbasert oljeprodukt som sprøytes inn i hulrom og på bilens understell. Produktet er brukt i offshore i en mannsalder, men vi bruker spesialoljer som er spesielt utviklet for bruk på bil.

En behandling med LanoFilm består av at vi rengjør understell med trykkluft og børste for å fjerne urenheter som kan hindre oljen å trekke inn i metallet. Vi tilbyr også høyttrykksvask av understell dersom det er behov for dette.
Når bilens understell er rengjort og tørt begynner vi med å behandle alle bilens hulrom, som kanaler traverser, innside av skjermer og andre steder hvor det er mulig å komme til med våre hulromsdyser. Vi behandler også innsiden av dører, panser og bagasjeluke hvor vi vet at fuktighet kan skape rust over tid.
Deretter behandles hele bilens understell med en tyktflytende lanolinolje CP70-Black. Denne oljen har den egenskapen at den er meget tyktflytende opp til ca 35grader. Vi varmer oljen opp til minimum 45grader og påfører den med en sprøytepistol.

Når vi er ferdig med behandlingen kan du ta bilen i bruk med en gang. Det er ingen herdetid på vår behandling. Det eneste du skal være oppmerksom på er at en av egenskapene til LanoFilm er at oljen vil krype en del utover. Vi ser at oljen kan krype 30-40cm på relativt kort tid. Denne egenskapen er en av grunnene til at behandlingen er så effektiv. Oljen vil selv krype inn i de områdene som ikke direkte er behandlet. For eksempel inne i hulrom hvor det er vanskelig å se om man har dekket absolutt alle overflater. I de tilfeller hvor oljen kryper ut, for eksempel er det helt vanlig at den kryper ut under dører og oppover utsiden av døren, så kan dette enkelt rengjøres med vanlig avfetting, for eksempel Prikk Bort og dereter spyles av. Krypingen vil avta etter noen dager når oljen har mettet de overflatene som har blitt behandlet.

Vi anbefaler at man ved første behandling velger full pakke. Det vil si rengjøring og demontering av alle deksler. Prisen på dette er fra 4700,-
En rebehandling eller en standardbehandling koster fra 2500,- Denne pakken inneholder kun behandling av eksponerte komponenter og behandling i hulrom og bak hjulbuer med hulromssoner. Denne anbefaler vi ca 18 måner etter full behandling og en full rebehandling hver 3-4 behandling.

Kan jeg behandle en bil som tidligere er behandlet med FluidFilm?
Ja det kan du. I prinsippet er det akurat samme produkt. Forskjellen ligger i at Lanofilm er utviklet og produsert i Norge. I tillegg har LanoFilm lagt mye ressurser i å minimere den beryktede sauelukten.

Kan jeg behandle en bil som tidligere er behandlet med for eksempel Tectyl?
Tja. Det er ingen ting i veien for det, men siden Tectyl virker etter et helt annet prinsipp så kan det være en fordel å fjerne så mye som mulig av Tectylbehandlingen først. Tectyl stopper ikke påbegynt rust og det kan være en fare for at rust har utviklet seg under Tectylen. Lanofilm er både en rustfjerner og ruststopper. Lanofilm vil uansett gjøre en mye bedre jobb en Tectyl i hulrom og på steder hvor rust er vanskelig å oppdage.

Ta kontakt om du har spørsmål og ønsker en vurdering av din bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *