Corona epidemien rammer også oss

Vi merker dessverre også coronaepedemien på driften.
Som følge av den siste tidens hendelser sett oss nødt til å gjøre noen tiltak, for at vi skal kunne sikre driften videre. Alle våre ansatte har blitt helt eller delvis permittert. Dette fører til at vi har sett oss nødt til å redusere åpningstiden for en periode fremover.

I første omgang har vi kun redusert åpningstiden på kveld. Istedenfor å stenge 2200 stenger vi nå 2000 hver dag. Fra og med uke 13 vil vi også kutte i åpningstid og vil åpne først 0700. Vi følger nøye med på situasjonen og vurderer fortløpende om vi skal gjøre ytterligere tiltak.

Vårt overordnede mål er å opprettholde så tilnærmet normal drift som det er forsvarilg å ha. Selv om vi har et noe redusert mattilbud så vil dette i første omgang kun gå ut over fersksmurt, som for eksempel baguetter. Vi vil i størst mulig grad forsøke å drive slag av varmmat som før. Det vil si at vi har fult sortiment i hamburgere og pizza tilgjengelig. Vi vil også kunne levere mat på døra på ettermiddag og kveld. Fortrinnsvis etter klokken 1500. Vi leverer selvfølgelig alle andre butikkvarer når du bestiller mat fra oss. Men understreker at ved bestilling av tobakk og legemidler så er det krav i gjeldende lovverk at den som kjøper varen må kunne legitimere seg.

Bilvask vil gå som normalt i vår åpningstid. Vi kan av sikkerhetsmessige årsaker dessverre ikke ha vaskehallen åpen utenom våre åpningstider i butikk.

Verkstedet vil også være i drift, selv om vi vil ha noe begrenset kapasitet. For oljeskift, dekk, batteriservice osv så ta kontakt så finner vi en tid som passer for deg og oss. Du kan booke time direkte i messenger eller via vår facebookside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *