Billige dekk dekkskift dekkhotell dekkservice eller punktering?

Billige dekk dekkskift dekkhotell dekkservice punktering? Vi har i flere år lagt om dekk i sesong, og etterspørselen etter nye dekk og dekkservice har økt sterkt. Vi har derfor inngått et samarbeid med en av Norges største dekkjeder, Dekk1. Det betyr at vi nå kan levere billige dekk fra de aller fleste store kjente merkene. Vi utfører nå alt av dekkservice. I tillegg har vi opprettet ett eget dekkhotell hvor dine dekk oppbevares trygt og godt under gunstige forhold.
Riktig lagring av dine dekk er en av de viktigste faktorene for å bevare dekkenes egenskaper lengst mulig.

Vi kan også hjelpe deg dersom du har en punktering, hjul som rister fordi de trenger avbalansering. Det er ikke uvanlig at du får en ubalanse i ett eller fler hjul. Dette kan komme av at dekket er feil montert på felgen, vekter fra tidligere balanseringer har falt av, eller det kan være skader på hjul på grunn av sammenstøt med fortauskanter, steiner, eller andre faktorer som påvirker balansen i hjulet.

Har du vært uheldig og punktert dekket ditt? En punktering kan ofte repareres. Dette er som regel billigere og enklere enn å kjøpe nytt dekk og er ofte like fort gjort som et dekkskift.

Usikker på hvilke dekk du trenger? Kontakt oss så finner vi ut av hva som passer deg og din bil best. Vi fører alle kjente merker, som Continental, Pirelli, Nokian, Maxxis, og mange flere.

Kontakt oss gjerne på 62571520 for et godt tilbud på nye dekk ferdig montert, dekkhotell eller rett og slett bytte til vinterdekk. Ha gjerne ditt registreringsnummer lett tilgjengelig når du ringer.

Eventuelt kan du kontakte oss direkte i Facebook messenger, så slipper du å vente i telefonkø. Vi kan booke time direkte i Facebook messenger, så får du full kontroll på når du har avtalt time og kan kommunisere med oss fortløpende.

La oss hjelpe deg med billige dekk dekkskift dekkhotell dekkservice og punktering

Du kan lese mer om våre tjenester her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *